Utfasingen av lysrør: Hva gjør du når lyset plutselig slukkes?

Fra 2023 er gamle lyskilder med kvikksølv forbudt i EU. Alle må nå byttes ut med LED-belysning i henhold til EUs regelverk.

Det kan være fristende å tenke «vi venter til siste øyeblikk». Det kan virke som et stort prosjekt, og det kan føles enklere å vente til de flimrende rørene forvandler lokalet til en ravefest.

Jo tidligere du handler, jo større er sjansen for at dere unngår å jobbe i mørket.

Å bytte fra lysrør til LED kan gi enorme energibesparelser. Tall fra Belysningsbranschen viser at man kan spare opp til 75 % energi ved å gå over til LED-belysning med styring.

Hos Karl H Strøm har vi lang erfaring med sensorstyrt belysning fra Steinel og vet at smart LED-belysning med sensor kan gi opptil 95 % energisparing, uten å kompromittere følelsen av trygghet.

Dette kaller vi ansvarsfull belysning.

Våre LED-armaturer er fremtidssikre, utstyrt med den nyeste teknologien, og lar deg enkelt tilpasse lysstyrke og funksjoner etter behov. Smart, ikke sant?

Få hjelp av våre eksperter til lysplanlegging

Våre lysplanleggere kan kostnadsfritt hjelpe dere med å finne den mest energieffektive og fremtidssikre løsningen for å erstatte lysrør, spesialtilpasset deres behov.

Kontakt oss på post@khs-as.no eller ring direkte til en av våre eksperter for assistanse.

Utforsk Connect 5100

Denne serien er laget for tøffere miljøer som garasjer, parkeringshus, industri, kjellere og verksteder, og tilbyr opptil 95 % energisparing med moderne LED-teknologi kombinert med Steinels unike sensorteknologi.

Sensorarmatur
Connect 5100
3-leder

Armatur
Connect 5100 slave
3-leder

Sensorarmatur
Connect 5100
5-leder