Produktdatabase

KNX – Generasjon III

Last ned KNX database (KNX software) under Downloads på respektive produkt via steinel.de »

(OBS! Det kan hende du må endre endelsen på filen til .doc når du laster ned til din egen datamaskin. Dette er fordi mange datamaskiner oppfatter en .VD5 eller .knxprod-fil som en ukjent fil og ikke vil akseptere nedlastingen. Etter nedlasting bytter du til den originale slutten igjen).

KNX – Generasjon II

Last ned Steinels produktdatabase for Control Pro »
Last ned Steinels produktdatabase for SensIQ Slim »

(OBS! Du må endre endelsen på filen fra .doc, .zip eller lignende til .VD5 etter nedlasting til din egen datamaskin. Dette er fordi mange datamaskiner oppfatter en .VD5-fil som en ukjent fil og derfor ikke vil akseptere nedlastingen).

Last ned Steinels produktdatabase for 3000-serien »
Last ned Steinels produktdatabase for SensIQ »
Last ned Steinels produktdatabase for IR 180/HF 180 »
Last ned Steinels produktdatabase for iHF 3D »

(Endre endelsen fra .doc til .knxprod etter nedlasting).

KNX – Generasjon I

Last ned Steinels produktdatabase for Control Pro »
Last ned Steinels produktdatabase for SensIQ Slim »

 

KNX

Enten det er en enebolig eller et stort kontorlandskap, øker kravene til enkel og allsidig kontroll av ventilasjon, belysning, oppvarming og multimedia.

Samtidig øker også behovet for energibesparende løsninger. Løsninger som gir komfort, sikkerhet og energibesparelse kan kun oppnås gjennom smart styring og overvåking av bygningens systemer. 

KNX gjør det mulig å koble sammen dine elektriske produkter til én og samme database, slik at de også kan fjernstyres. For at et produkt skal fungere i systemet, kreves det at det er KNX-sertifisert.

 

KNX er en verdensstandard, som innebærer:

  • Bredt utvalg av produkter
  • Kontinuerlig utvikling
  • Alle merker kan blandes
  • Ett verktøy for programmering og driftssetting – ETS

 

Steinels KNX-sensore

 

Riktig KNX-sensor for enhver bruk

Steinels brede sortiment av sensorer består av tilstedeværelsessensorer og bevegelsessensorer til bruk innendørs, men også spesielle bevegelsessensorer for utendørsbruk. Det finnes sensorer i mange ulike utførelser, f.eks. infrarød, høyfrekvens, ultralyd eller optisk.

– Du kan være sikker på at vi alltid kan tilby en sensor som passer perfekt for ditt prosjekt. Velg fritt den sensorteknologien som passer best for prosjektet eller kombiner flere ulike sensorer for optimal bruk.

Sammenlignet med andre sensorer er Steinels sensorer utstyrt med flere funksjoner og ekstra VVK- og tilstedeværelsesutganger, noe som gjør hele systemet enda mer effektivt. Sensorens innstillinger kan enkelt endres via BUSSEN.

Med andre ord er Steinels sensorer i KNX-systemet den perfekte løsning for framtiden og eiendommers bærekraft og fleksibilitet.

VÅRE KNX-SENSORER