Ny familie av profesjonelle lyskastere

Strålkastare XLED PRO ONE

XLED PRO ONE er en ny familie av solide og driftssikre lyskastere fra STEINEL. Familien består av tre modeller og leveres med eller uten bevegelsessensor. Modellen med bevegelsessensor lyser opp med fullt lys når sensoren detekterer bevegelse. Den kan også lyse med et trygghetsskapende grunnlys når sensoren ikke har registrert bevegelse. XLED PRO ONE er, som de øvrige lyskasterne i XLED-familien, optimalisert for LED-lyskilde, noe som gir lang levetid og høy energieffektivitet. På baksiden av lyskasterhodet er det plassert kraftige kjøleribber som effektivt leder bort overskuddsvarme.


XLED PRO ONE med bevegelsessensor kan driftsettes raskt og enkelt med fjernkontroll. Fjernkontrollen følger med uten ekstra kostnad og brukes for innstilling av sensorens funksjoner, som skumringsrelé, etterlystid, grunnlystid osv.

Lyskasterhodet kan vinkles både nedover og oppover. Den store modellen, med betegnelsen Max, har en lysflux på over 6000 lm, modell Plus gir over 4000 lm, og den lille modellen gir 2200 lm. XLED PRO ONE leveres i fargen antrasitt.

Les mer om lyskaster XLED PRO ONE »

lyskaster XLED PRO ONE
lyskaster XLED PRO ONE