Revolusjonerende sensor på nytt hotell i Bodø

Den 1. juni i år åpnet hotellkjeden Nordic Choice Hotels et nytt hotell i Bodø. Hotellet vil være Bodøs største og består av 14 etasjer med over 250 soverom og 13 konferanserom. Det nye hotellet har fått navnet Quality Hotel Ramsalt og ligger vakkert til ved vannet, sentralt i Bodø.

I hotellrommene er det brukt Steinels nye sensor TruePresence for detektering av tilstedeværelse. TruePresence detekterer mikrobevegelsene som oppstår når vi puster, og kan dermed detektere tilstedeværelse av mennesker, uansett om personen går, sitter stille eller sover i en seng. I Quality Hotel Ramsalt benyttes sensoren TruePresence til optimal styring av inneklima og belysning samt for å gi informasjon til renholdspersonalet om det er noen til stede på hotellrommene. Alt for å gi hotellgjestene et bærekraftig, minneverdig og avslappende besøk.

https://www.mynewsdesk.com/no/nordic-choice-hotels/pressreleases/vendepunkt-i-bodoe-endelig-aapner-nordic-choice-hotels-nytt-hotell-igjen-3104556


True Presence er et helt nytt sensor-konsept fra Steinel. Det er verdens første ekte tilstedeværelsessensor, som vil si en sensor som 100 % sikkert kan gi informasjon om tilstedeværelse i et rom. Gjennom å detektere mikro-bevegelser som oppstår ved pusting, er det mulig å registrere en sovende eller helt stillesittende person innenfor et område på Ø 9 meter rundt sensoren. Takket være den nye True Presence®-teknologien, åpnes det nye muligheter for bruk av sensor for informasjon om tilstedeværelse i et rom, til bruk i alt fra hotellrom til undersøkelsesrom på sykehus. Raskt og eksakt gir True Presence®-sensoren informasjon om tilstedeværelse eller fravær. True Presence® er framtidens sensorteknologi og det åpenbare sensorvalget for å skape smarte bygninger.

I tillegg har vi utstyrt True Presence® i multi-utførelse med ytterligere sensorer som kan måle lysverdi, temperatur, lufttrykk, luftfuktighet, VOC og CO2 – 7 sanser for ekte tilstedeværelsedetektering!

Les mer om True Presence »

Närvarovakt True Presence