XLED Home tar steget inn i Bluetooth-familien

Strålkastare XLED Home 2 Connect

For 10 år siden ble den opprinnelige modellen av LED-lyskasteren XLED Home lansert. Dette var da en av de første lyskasterne med LED-lyskilde på markedet. Det ble en formidabel suksess, med hundre tusener solgte lyskastere bare i løpet av det første året. Siden dette har XLED Home blitt oppgradert og utvidet med flere nye varianter.  

Nå kommer XLED Home 2 i en ny smart versjon med integrert Bluetooth mesh, som innebærer at flere lyskastere og andre Steinel Connect-produkter enkelt kan kommunisere med hverandre for interaksjon. Det er dessuten mulig å styre lyskasteren både via tid og skumringsnivå.   

XLED Home 2 Connect kombinerer den nyeste sensorteknologien med LED-lys og Bluetooth mesh. Ved bevegelse i sensorens dekningsområde tennes lyskasteren og gir et kraftig lys. Det er enkelt å stille inn hvilket område som skal belyses, takket være LED-panelet som kan vinkles i alle retninger. Lysbildet er jevnt og bredstrålende som følge av at LED-diodene er dekket med en diffusor-skive. For å kunne garantere en lang levetid er XLED Home designet slik at overskuddsvarmen effektivt ledes bort via kjøleribber på baksiden av LED-panelet. XLED Home har også en integrert temperaturovervåking, ATC, som stadig overvåker driftstemperaturen.  

Med Steinels gratis-app kan alle funksjoner stilles inn enkelt. Lyskasteren kan kobles sammen og kommunisere med alle Steinels sensorer og belysningsarmaturer som er utstyrt med Bluetooth mesh.  

Les mer om lyskaster XLED Home 2 Connect » 

XLED Home 2 Connect