Klassiker i ny utførelse – IS 2140 ECO!

IS 2140 ECO

IS 2140 ECO er den nye versjonen av Steinels bevegelsessensor IS 140. En klassiker blant bevegelsessensorer, som har vært en del av Steinels sortiment siden 1992. Den nye versjonen er slankere og dermed blitt enda rimeligere, men har likevel beholdt sin høye driftssikkerhet og sikre detektering. IS 2140 ECO er ment for veggmontasje og kan installeres både innendørs og utendørs. Den kan med fordel brukes til slukking og tenning av armaturer i bod, søppelrom, mellomgang, garasje, innkjørsel m.m. - overalt der man vil ha sensorstyrt belysning for energibesparelse, trygghet og komfort.  

IS 2140 ECO har som alle Steinels bevegelsessensorer justerbar etterlystid, som er den tiden belysningen er tent etter siste registrerte bevegelse. Takket være et justerbart skumringsrelé er det mulig å få ytterligere med energibesparelse, gjennom å stille inn sensoren slik at den ikke tenner belysningen når det kommer inn dagslys.   

Dekningsområdet kan enkelt justeres i høyden og sidelengs, med det justerbare sensorhodet. Med hjelp av avskjerminger kan dekningsområdet justeres ytterligere, slik at uønskede detekteringer unngås. For utsatte miljøer kan IS 2140 ECO suppleres med beskyttelsesgitter. Hjørnefeste finnes som tilbehør.   

Les mer om bevegelsessensor 2140 ECO » 

Rörelsevakt 2140 ECO från Steinel

2000-serien ECO er en serie med prisgunstige bevegelsessensorer for tenning og slukking av belysningsarmaturer. I serien inngår både bevegelsessensorer for vegg- og takmontasje, i ulike utførelser. Samtlige er ment for detektering av gående personer og er utstyrt med Steinels pålitelige sensorteknologi. Enkel tilkobling og rask driftssetting er to andre egenskaper som kjennetegner 2000-serien ECO.