Tryggere parkeringshus med smart belysning: Connect Serie-5100

Som eiendomseier vet du hvor viktig det er at leietakerne dine og deres kunder føler seg trygge og velkomne i parkeringshuset. Når alle lysrør nå må byttes ut, har du sjansen til å gjøre en stor forskjell. Det handler ikke bare om lys. Det handler om trygghet, kvalitet og miljø.

Connect Serie-5100

Steinels Connect Serie-5100 er mer enn bare belysning. Det er en banebrytende løsning som forbedrer både sikkerhet og atmosfære i parkeringshuset. Med sensorarmaturer som trådløst kommuniserer via Bluetooth Mesh-teknologi, har Steinel satt en ny standard for belysning i parkeringshus.

Derfor er Connect Serie-5100 det riktige valget for deg

Som en erfaren eiendomseier med fokus på både økonomi og miljø forstår du viktigheten av å investere i fremtiden. Våre sensorstyrte armaturer i Connect Serie-5100 tilbyr deg den nyeste teknologien for å skape en fremtidssikker, energieffektiv og miljøvennlig løsning for dine parkeringshus.

Ved å bytte fra tradisjonell belysning til Connect 5100 kan du redusere energiforbruket med opptil 95%. Bra for både miljøet og lommeboken.

Et godt opplyst parkeringshus tiltrekker dessuten flere kunder. Med Connect 5100s LED-teknologi, som tilbyr høy fargegjengivelse og flimmerfritt lys, får ditt parkeringshus en ren og innbydende følelse.

Det er ikke bare lys, det er en del av ditt kundes førsteinntrykk.

Patrik Trofast, Teknikspecialist hos Karl H Strom

Spørsmål om Connect Serie 5100?
Kontakt teknisk støtte

Ring 22 72 50 00

E-post: post@khs-as.no

Enkel og brukervennlig teknologi

Appen Steinel connect gjør det enkelt for deg å administrere belysningen. Du kan opprette belysningsgrupper, tilpasse lydinnstillinger og mye mer – alt fra smarttelefonen din.

Bærekraft og kvalitet

Alle våre produkter produseres i Europa og har høyeste kvalitetsstandarder. Vi tror på bærekraftighet, og det vises i hver armatur vi tilbyr.

Robuste sensorarmaturer

Steinel Connect 5100 er designet for å prestere optimalt i litt røffe og tøffe miljøer. Med IP65 passer de perfekt i parkeringshus og garasjer. Sensorstyringen sikrer at lyset er der det trengs og bidrar til ytterligere energisparing.

Bytte av lysrør åpner for tryggere og mer innbydende miljøer

Syv viktige punkter å vurdere ved valg av belysning for parkeringshus

Utkasseringen av miljøskadelige lysrør gir en mulighet til å fornye belysningen i parkeringshus. Denne endringen kan gjøre parkeringshusene lysere og tryggere, samtidig som den reduserer energikostnadene. 

Nå som omtrent 17 millioner lysrør skal skiftes ut i Sverige, er det et perfekt tidspunkt for eiendomsbesittere å gjøre en positiv forandring.

Camilla Grönbladh, markedssjef hos Karl H Ström, forklarer hvordan deres arbeid med å erstatte gamle lysrør med Steinels smarte og sensorstyrte belysning ikke bare har spart opptil 95% i driftskostnader, men også gjort parkeringshusene 30% lysere. 

– Det handler om å tenke smart og ikke være gjerrig. Profesjonell rådgivning og riktig lysplanlegging fra starten er nøkkelen, sier Camilla.

Spørsmål om Connect Serie 5100?
Kontakt teknisk støtte

Ring 22 72 50 00

E-post: post@khs-as.no

Energieffektiv og bærekraftig belysning

Velg kvalitet. Det er forskjell på LED og LED. Satse på belysning med styring. En oppgradering er ikke bare en økonomisk investering, det er også et skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

Sikkerhet og trygghet

Et godt opplyst parkeringshus er sikrere og mer innbydende, noe som reduserer risikoen for ulykker og kriminalitet samtidig som det øker følelsen av trygghet.

Juster lyset

Bruk moderne sensorteknologi for å tilpasse lyset etter behov og bevegelse, noe som sparer mye energi.

Design og estetikk

Velg belysning som forbedrer parkeringshusets utseende og harmonerer med bygningens arkitektur.

Kostnad kontra besparelse

Se den initielle kostnaden som en investering, da de langsiktige besparelsene i energi og vedlikehold oppveier.

Ekspertkonsultasjon

Få hjelp av eksperter for å finne løsninger som passer dine behov og budsjett.

Gjør endringen nå

Ved å følge disse rådene kan eiendomsbesittere og borettslag gjøre parkeringshusene sine til sikre, innbydende og effektive steder, noe som ikke bare gagner beboerne, men også øker eiendommens verdi.

Kontakt teknisk støtte:

Ring 22 72 50 00
Send e-post til: post@khs-as.no 

Armatur
Connect 5100 slave
3-leder

Sensorarmatur
Connect 5100
5-leder

Sensorarmatur
Connect 5100
3-leder

Beskyttelsesbøyle
Armatur