Er DU vår nye engasjert selger for sensorer, sensor belysning og verktøy

Vi i Karl H Strøm AS ekspanderer og søker nå engasjerte selger for Oslo Vest, Drammen, Vestfold-området og Agder fylkene.

Er du drivende, kunde fokusert, positiv og klar for å bli en del av vårt voksende team?

Din arbeidshverdag vil inkludere kunde besøk både hos elektriker/installatør og grossister, samt presentasjoner, mini-messer og mer, hos eventuelle utbyggere, konsulenter og andre nøkkel aktører i markedet.

Du vil bistå i prosjekter og finne løsninger for våre kunder, samt lage tilbud og gjerne bistå elektriker med oppstart/programmering i prosjekter.

Du vil ha ett nært samarbeid med dine kollegaer i Norge og Sverige.

Karl H Strøm (Steinel) er kjent for sin kvalitet i markedet. Vi jobber for å tilby de beste løsningene i de fleste områder og bygg typer, på sensor og sensor belysning. I tillegg har vi gode verktøy produkter i Steinel sine varmlufts og limpistoler med tilbehør som er populært blant håndverkere.

Hvem er du?
Du har relevant bakgrunn innen elektro, belysning og/eller teknisk salg, og har gjerne litt bekjentskaper i bransjen.

Vi ser for oss at du er vant til å ha direkte dialog med kunder både fysisk, digitalt og på telefon.

Som person er du positiv med godt humør, og trives med å jobbe selvstendig og målrettet. Du finner gode løsninger på utfordringer sammen med våre kunder.

Du er ellers god på å kommunisere muntlig og skriftlig, og er også en god lytter slik at kunder får oppfylt sine ønsker. Ellers har du gode data kunnskaper og godt språk på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig, og har førerkort klasse B.

Hvorfor skal du starte hos Karl H Strøm ?

Du blir en del av KHS sitt lille men kompetente team i Norge, samt våre gode og kompetente kollegaer Sverige – sammen jobber vi for en felles suksess. Vi tilbyr gode betingelser, SUPRE kollegaer og du vil bli godt ivaretatt.

Høres dette interessant ut ?

Søk da vel, med å send oss en kort søknad med CV snarest.

Dersom du har spørsmål i forkant – ta kontakt med :
Salgs sjef – Peter Ekløf – tlf: +46 72 544 07 88
Salg i Norge – Bjørn Bergskaug – tlf: 911 43 116
Salg i Norge – Lars Petter Brue – tlf: 90515570