Steinels HPD3 IP-Sensor optimerer arbeidsplasser og reduserer miljøpåvirkningen

I en verden hvor teknologien er i stadig utvikling møter vi Steinels HPD3 IP-sensor, en innovasjon som ikke bare gjør arbeidsplassene mer effektive og komfortable for ansatte, men som også bidrar til et bærekraftig miljø. Vi dykker dypt ned i hvordan selskaper som DNB og Telenor utnytter denne avanserte teknologien og hvilke potensielle besparelser og forbedringer den kan gi.

Innovativ teknologi for kontoroptimalisering 

Steinels HPD 3 IP-sensor brukes til å effektivisere fasiliteter og overvåke rom i sanntid, for å sikre at de som bestiller rommene faktisk benytter dem og unngå unødvendige bestillinger.

– BLDNG.AIs teknologi har skapt en dynamikk i arbeidsmiljøet som fremmer kreativitet og samarbeid, sier Magne Gabrielsen, Chief Product Officer i BLDNG.AI. 

Smart Lunsjplanlegging hos DNB

Ved DNBs hovedkontor i Oslo har kantinen integrert sensorene for å optimalisere flyten i lunsjtimen. Her kan ansatte se kølengder i sanntid og planlegge lunsjen sin effektivt, noe som minimerer ventetiden og øker produktiviteten. Stephan Hardi, restaurantsjef i DNB, ser et stort potensial i dataene som genereres:

– Denne teknologien hjelper oss ikke bare med å redusere svinn, den gir også verdifull innsikt for å optimalisere bemanning og innkjøp.

Bærekraft og energi

Med miljøet i fokus muliggjør sensorene reduksjon av energiforbruk og miljøpåvirkning gjennom behovsbasert styring av lys, varme og klimaanlegg. Kenneth B, eiendomssjef, fremhever viktigheten av sensorer i energiledelse:

– Det er mer enn bare kontroll. Det handler om å forstå hvordan vi kan gjøre bygningene våre mer bærekraftige.

Fremtidige applikasjoner

Den detaljerte informasjonen om hvordan folk beveger seg og hvor de er åpner for nye muligheter, som å optimalisere rengjøring og ventilasjon. Det kan også bidra til å skape tilpasningsevne i arbeidsmiljøet etter pandemien, hvor behovet for fysiske kontorlokaler er redusert. Esben Strandquist, leder for prosjekthotellet, kommenterer:

– Å kunne tilpasse og optimere arbeidsplassene våre basert på faktisk bruk er avgjørende for fremtiden.

Steinels HPD3 IP-sensor er en innovasjon som revolusjonerer moderne arbeidsplasser. Det forbedrer ikke bare effektiviteten og tilpasningsevnen til bedrifter, men spiller også en avgjørende rolle for å skape en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid. Det som startet som en måte å unngå unødvendige rombestillinger har utviklet seg til å bli en helhetlig løsning som strekker seg fra energiledelse til optimalisering av arbeidsmiljøet og dermed setter en ny standard for fremtidens arbeidsplasser.


Neste nivå sensorteknologi

HPD3 er designet for takmontering og detekterer tilstedeværelsen av personer i rommet, teller og lokaliserer dem innenfor fleksibelt definerte deteksjonssoner. Den optiske sensoren HPD3 tilbyr muligheten til å måle temperatur og fuktighet.

Kontakt oss for å finne ut mer om HPD3.


Steinels HPD3 IP-Sensor optimerer arbeidsplasser og reduserer miljøpåvirkningen

Steinels HPD3 IP-Sensor optimerer arbeidsplasser og reduserer miljøpåvirkningen I en verden hvor teknologien er i stadig utvikling møter vi Steinels HPD3 IP-sensor, en innovasjon som ikke bare gjør arbeidsplassene mer effektive og komfortable for ansatte, men som også bidrar til et bærekraftig miljø. Vi dykker dypt ned i hvordan selskaper som DNB og Telenor utnytter […]