Hotell Riviera inför framtiden med Steinels True Presence-sensorer

Hotel Riviera, som ligger på den historiske stedet for Moss Jernverk, kombinerer klassisk eleganse med fremtidens teknologi. Med Steinels True Presence-sensorer i hvert rom tilbyr dette destinasjonshotellet en skreddersydd opplevelse for hver gjest.

Hotel Riviera åpnet i mai 2023 sine dører for en ny og moderne hotellopplevelse, komplett med en egen strandpromenade og en imponerende Riviera-basseng i 14. etasje.

Det er ikke bare hotellets beliggenhet og atmosfære som imponerer. I hvert av de 172 rommene er Steinels sensor, True Presence, installert. Denne avanserte sensoren oppdager mikrobevegelser, selv så subtile som en persons pust, og kan dermed justere rommets temperatur, belysning og ventilasjon basert på om noen er i rommet eller ikke.

Optimalisert belysning med tilstedeværelsessensor

Hotel Riviera tilbyr ikke bare en «nesten sommer» følelse året rundt, som hotellsjef Petter Wilhelmsen uttrykker det. Ved å bruke True Presence, garanterer hotellet at rommets klima og belysning blir optimalisert for hver enkelt gjests opphold, uansett om de utforsker den vakre byen Moss eller bare tar en lur på rommet sitt.»

Fremtidens multisensor

True Presence fra Steinel er mye mer enn bare en tilstedeværelsessensor.

Med en radius på 9 meter kan den oppdage en sovende eller stillesittende person med svært nøyaktig presisjon. Den tilbyr også ytterligere funksjoner, som å måle lysverdi, temperatur, lufttrykk, luftfuktighet, VOC og CO2.

True Presence finns i både svart och vitt utförande.

Mer om True Presence
Tilstedeværelsessensor True Presence®

Hotell Riviera Moss

Hotel Riviera er ikke bare et hotell, det er en destinasjon i seg selv og byr på en reise fra bunnen etasje opp til den øverste.

Alle rom har balkong

I alle de 172 rommene er Steinels sensor True Presence installert. Alle har også fantastisk utsikt og balkong.

Komplett utvalg

På Riviera i Moss finner du alt fra unike konferanse- og bankettlokaler til velværeavdelinger og et fantastisk basseng på taket.

Hotell Riviera redo for fremtiden med Steinels True Presence

Hotel Riviera i Moss kombinerer klassisk eleganse med fremtidens teknologi. Med Steinels True Presence-sensorer i hvert rom tilbyr dette destinasjonshotellet en skreddersydd opplevelse for hver gjest.