Tysk kvalitet til en rimelig pris – Steinel RS PRO LED Serie P

Steinel RS PRO LED Serie P tilbyr rimelige plafonder med eller uten bevegelsessensor som ikke bare forbedrer belysningen, men også gir opptil 90 prosent energisparing. Serie P er en stor familie av plafonder designet for alle typer eiendommer, med hver plafond tilpasset for å levere optimal lysstyrke og energieffektivitet, fra rengjøringsrommet til spisesalen.

Energieffektivitet på et nytt nivå

Med imponerende lysutbytte på 101-115 lm/W og Steinels nyeste sensorteknologi, tilbyr Serie P enestående energieffektivitet. Plafondene gir sterk og konsekvent belysning, og med smart justert sensorstyring kan du oppnå opptil 90 prosent energisparing ved bytte fra eldre lysrørarmaturer.

Avansert teknologi for en lysende fremtid

Alle modellene i serien er utstyrt med et integrert skumringsrelé som aktiverer sensorfunksjonen og automatisk tennes grunnlyset. Serien kan også kobles sammen i grupper, noe som gjør det mulig å kontrollere ekstern last, som speilbelysning på toaletter, med letthet og effektivitet.

Med Steinel RS PRO LED Serie P kan du gjøre eiendommen din mer energieffektiv, sikrere og samtidig spare penger. Det er en investering i en lysere fremtid.

Patrik Trofast, Teknikspecialist hos Karl H Strom

SPØRSMÅL OM BELYSNING FOR KONTOR?
KONTAKT TEKNISK STØTTE

Ring 22 72 50 00

E-post: post@khs-as.no

Nye tillegg til familien

Serien har nylig blitt utvidet med P1 Flat, P2 Flat, og P2 Flat som nødlysarmatur. Disse nye modellene opprettholder seriens tradisjon for kvalitet og god pris, samtidig som de tilbyr flere alternativer for ulike typer innendørsområder.

Sikkerhet og pålitelighet med nødlysarmaturer

P2 og P3-modeller som nødlysarmaturer gir 38 lm lys ved strømbrudd og er godkjente i henhold til EN 60598-2-22. De oppfyller kravene for evakueringsveier i henhold til SS-EN 1838 og er utstyrt med testknapp for funksjonskontroll og en grønn LED som viser batterienes ladestatus.

Spørsmål? Kontakt oss

Sensorarmatur
RS PRO LED P1
Flat

Armatur
RS PRO LED P1
Flat

Armatur
RS PRO LED P1
Slave

Sensorarmatur
RS PRO LED P1

Armatur
RS PRO LED P2
Flat

Sensorarmatur
RS PRO LED P2
Flat

Nødlys- sensorarmatur
RS PRO LED P2
Flat

Armatur
RS PRO LED P2
Slave

Sensorarmatur
RS PRO LED P2

Nødlysarmatur
RS PRO LED P2

Armatur
RS PRO LED P3
Slave

Sensorarmatur
RS PRO LED P3

Nødlysarmatur
RS PRO LED P3

kontorExperter sedan 1919

KHS representerer langvarig kompetanse og høy servicenivå med ekte trygghet og markant langsiktighet. Vi tilbyr smarte, innovative og sikre produkter av høyeste kvalitet.

Les mer om oss
kontorSUPPORT

Vi kan alt når det gjelder planlegging, belysningsberegninger og energikalkulasjoner. Du kan regne med at vi gjør alt for å hjelpe og veilede deg gjennom belysningsprosjektet, lite som stort.

Få support
kontor Holdbarhet

Vi hjelper deg å velge produkter som minimerer miljøpåvirkningen, reduserer kostnader, sparer energi og oppfyller miljømessige lover og forskrifter.

LES MER OM OSS