Tilstedeværelsessensor
PD8 & PD24

Lett å installere i alle typer rom.

Oppdag PD8 och PD24  

Steinels nye PD-serie er en familie av moderne nærværsensorer, designet for å nøyaktig detektere både sittende og gående personer. Den svarte versjonen skiller seg ut med sin unike evne til å levere nøyaktig lysmåling og nærværsdeteksjon, til tross for en svartfarget linse.

For økt brukervennlighet og enda høyere energibesparelse, har On/Off-modellen en inngang for manuell tenning/slukking via trykknapp.

Bruksområde | Designet for å passe i alle rom – fra bøttekott til store møtelokaler.

Overvåkingsområde | Sensor med 8 resp. 24 m bevegelsesdetektering og 6 resp. 7,5 m tilstedeværelsesdetektering.

Øk rekkevidden | Parallellkobling av opptil 10 sensorer for økt rekkevidde.

Nøyaktig lysmåling | Den svare versjonen utmerker seg for sin unike evne til å levere nøyaktig lysmåling og tilstede-værelsesdetektering til tross for at linsen er svart.

Tilstedeværelsessensor: smarte og energibesparende

Alle individuelle arbeidsplasser bør utstyres med nærværsensorer. Dette er spesielt viktig i en tid der mange ansatte tilbringer en stor del av sin arbeidstid utenfor kontoret. Sensorer sørger for at lyset kun er på når arbeidsplassen brukes, noe som reduserer energiforbruket betydelig.

Å velge riktig belysning for et kontor er en investering i både nåtiden og fremtiden. Det er en balansegang mellom å skape et produktivt og trivelig arbeidsmiljø, samtidig som man holder energikostnadene nede. For eiendomseiere som gjør dette valget, er det et skritt mot å skape en bærekraftig og vellykket arbeidsplass for morgendagens behov.

Kontakt oss

Tilstedeværelsessensor
PD8
On/Off rele 230V

Tilstedeværelsessensor
PD8
KNX

Tilstedeværelsessensorer
PD8
DALI-2 IPD (slav)

Tilstedeværelsessensor
PD24
On/Off rele 230V

Tilstedeværelsessensor
PD24
KNX

Tilstedeværelsessensorer

PD24
DALI-2 IPD (slav)

kontorExperter sedan 1919

KHS representerer langvarig kompetanse og høy servicenivå med ekte trygghet og markant langsiktighet. Vi tilbyr smarte, innovative og sikre produkter av høyeste kvalitet.

Les mer om oss
kontorSUPPORT

Vi kan alt når det gjelder planlegging, belysningsberegninger og energikalkulasjoner. Du kan regne med at vi gjør alt for å hjelpe og veilede deg gjennom belysningsprosjektet, lite som stort.

Få support
kontor Holdbarhet

Vi hjelper deg å velge produkter som minimerer miljøpåvirkningen, reduserer kostnader, sparer energi og oppfyller miljømessige lover og forskrifter.

LES MER OM OSS