Optimal belysning for korridorer

Valget av belysning gjør stor forskjell for hvordan en korridor oppfattes. Korrekt belysning kan skape et innbydende og funksjonelt miljø som fremmer en følelse av trygghet for de som bruker området. Det bidrar til å redusere risikoen for ulykker og øker orienteringsevnen i bygningen.

Riktig belysning for hver korridor

Korridorer og ganger fungerer ikke bare som gjennomfartsveier i moderne bygninger, de bidrar også til bygningens karakter og atmosfære. Det er viktig at disse områdene tilbyr enkel navigering og fremmer en jevn flyt av mennesker, samtidig som de forsterker bygningens strukturelle design.

Hver korridor er unik – enten det er snakk om et åpent kommunikasjonsområde, et møtested, eller en mer tradisjonell passasje. Disse områdene kan være utstyrt med alt fra informasjonskiosker til kaffeautomater, og det er her belysningen spiller en avgjørende rolle.

Ved å tilpasse belysningen kan man tydeliggjøre de forskjellige funksjonene i virksomheten.

Ideell bevegelsessensor for lange ganger og korridorer

Hallway bevegelsesvakt fra Steinel er den ideelle løsningen for belysning i lange ganger og korridorer. Den er utstyrt med to rettede HF-sensorer som nøyaktig kan oppdage bevegelser fra mennesker, kjøretøyer og dører, noe som gjør den spesielt egnet for moderne bygningsstrukturer.

SPØRSMÅL OM BELYSNING FOR korridor?
KONTAKT TEKNISK STØTTE

Ring 22 72 50 00

E-post: post@khs-as.no

Hallway bevegelsesensor

Rekkevidde | Med to HF-sensorer der rekkevidden kan justeres mellom 1 – 12,5 meter i begge retninger.

Kommunikasjon | Kommuniserer via Bluetooth, noe som innebærer enkel igangsetting og mulighet for trådløs kommunikasjon mellom flere sensorer.

Brukervennlig | Bruk Steinels gratisapp «Smart Remote» for enkel programmering og justering av sensorens innstillinger.

Lysstyring | Skumringsnivå på 2-2000 lux og justerbar etterlystid mellom 10 sekunder og 60 minutter gir skreddersydd lysstyring.

Tilpasset bevegelsesdeteksjon | Mulighet til å individuelt justere deteksjonsområdet.

Bevegelsessensor
Hallway
On/Off-relé 230V + pf

Bevegelsessensor
Hallway
DALI-2 APC Master

Bevegelsessensor
Hallway
BT IPD Slave

Bevegelsessensor
Hallway
DALI-2 IPD Slave

Bevegelsessensor
Hallway
KNX

Bevegelsessensor
Hallway
On/Off-relé 230V

Tilpassbar lysdesign

Å designe lyset i en hall eller korridor innebærer mer enn bare å installere armaturer. Det krever en gjennomtenkt plan der hver del får den belysningen den trenger.

Våre lysdesignere er eksperter på å sørge for at lyset tilpasses etter hvert spesifikt område for optimal effektivitet og komfort.

En godt belyst arbeidsplass er en sikker arbeidsplass. Med riktig belysning reduseres risikoen for ulykker, og arbeidere kan utføre sine oppgaver effektivt og sikkert.

Kontakt oss

Langsiktig holdbarhet

Våre løsninger er designet for lang levetid og minimalt vedlikehold, noe som betyr færre avbrudd og lavere langsiktige kostnader.

Fremtidens lysløsninger allerede i dag

Å velge riktig belysningsløsning i dag innebærer å tenke på fremtiden. Våre løsninger er ikke bare energieffektive og funksjonelle i dag, men er også utformet for å være relevante og effektive i mange år fremover.

En partner i prosjektet ditt

Vi tilbyr ikke bare produkter, men en løsning som passer dine spesifikke behov. Vårt team av eksperter er her for å støtte deg gjennom hvert trinn i prosessen, fra design til installasjon.