Herman IP23 – Fleksibel og holdbar industriarmatur

Herman er en familie av kraftige og pålitelige armaturer med lang levetid, lavt energiforbruk og høy lysytelse. De er ideelle for bruk i industribygg, lagre, handelsområder osv.

Salgsstart september 2024

Oppdag Herman IP23

Herman er en utmerket armatur for miljøer der vedlikehold er utilgjengelig eller der driftsstans gir kostbare avbrudd. Laget med resirkulert materiale og perfekt som erstatning for T5- og T8-armaturer.

Du trenger ikke å vite hvilken lysfordeling som trengs før du kjøper. Velg mellom smal- og mellombred, eller bred- og ekstra bredstråling ved enkelt å justere dette via en DIP-switch.

Herman har også et eksepsjonelt lysutbytte med en kapasitet til å øke med ytterligere 5-8% når alle lysdioder er tent.

Lettvektig, velbalansert og miljøvennlig

Med en vekt på kun 2 og 2,8 kg er installasjonen av Herman en lek og kostnadseffektiv. Armaturen er laget av 100% resirkulert stål og aluminium. Både driveren og LED-en er utskiftbare.

Sensorstyrt belysning, det er vi profesjonelle på!

Spørsmål om Herman?
Kontakt oss

Ring 22 72 50 00

Send e-post post@khs-as.no

Fleksibel og smart design

Utformet for miljøer hvor både sterkt og rettet lys kreves for å utføre presisjonsarbeid eller for å skape spesifikke lysmiljøer.

Smart design som fører til redusert behov for lagerholdning av flere forskjellige modeller, noe som effektiviserer både kostnader og logistikk.

Enkel og rask installasjon

Hurtigklemmer på enden gjør det mulig å bruke eksisterende kabler og installere uten å måtte åpne armaturen.

Skulle det likevel være behov, for eksempel ved bytte av driver, er åpning og lukking enkel.

Vårt eget merke

I over hundre år har vi i Karl H Strøm tilbudt våre kunder smarte, innovative og sikre produkter av høyeste kvalitet. Herman IP23 er vår første egen armatur og en viktig milepæl for vårt firma.

Armaturen representerer vår kontinuerlige streben etter å skape kvalitetsprodukter som er i forkant, både når det gjelder funksjon og holdbarhet.

To i én – unik lysfordeling

Herman gir høy fleksibilitet takket være sin unike doble lysfordeling 30°/60° eller 90°/120°. Du velger selv via DIP-switch.

Det betyr at du ikke trenger å gjette hvilken modell du skal ha på lager – en enkelt modell dekker flere forskjellige behov.

Oppdag Herman – vår første selvutviklede armatur

– Herman er vår første egne armatur og en viktig milepæl for vår bedrift, sier Urban Magnusson, salgssjef i Karl H Ström.

Den er designet for å perfekt komplementere og styrke vårt eksisterende utvalg av belysningsløsninger. Navnet Herman var åpenbart – det står for H i Karl H Ström.

– For meg symboliserer navnet både vår arv og vår fremtid innen belysningsindustrien, sier Urban. Herman er også teknisk tilpasningsdyktig med spredningsvinkler på 30/60° eller 90°/120°.

Dette minimerer behovet for ulike modeller og forenkler lagerhold. En annen fordel er den høye lysstrømmen, som kan øke effektiviteten med 5-8 prosent når alle lysdiodene er aktive. Armaturen fungerer sømløst med avanserte sensorstyringer fra Steinel og Karl H Ström.

Med en sensor som Highbay kan lysstyringen baseres på tilstedeværelse, dagslys og andre miljøfaktorer, noe som optimaliserer energiforbruket og reduserer driftskostnadene.

FAQ

Smal-, mellom-, bredstrålende eller ekstra bredstrålende. Hver armatur er utstyrt med doble linser for optimal tilpasning av lysfordelingen. Valgt via DIP-bryter på armaturen.

Monteringsplate for Steinel tilstedeværelses- og bevegelsessensor. Klips for eksisterende hull. Beskyttelsesgitter (ballbeskyttelse).

Flere spørsmål om Herman? Kontakt våre selgere.

BJØRN BERGSKAUG
SALG GROSSIST/INSTALLATØR

911 43 116

bjorn@khs-as.no

LARS PETTER BRUE
SALG GROSSIST/INSTALLATØR

905 15 570
lars.petter.brue@khs-as.no

Bærekraft ifølge Herman

Produktet er helt laget av resirkulert materiale, hvor både aluminium og stål hovedsakelig kommer fra utrangerte lastebiler. Dette har redusert CO₂-utslippene betydelig, noe som gjør Herman til et både økonomisk og bærekraftig valg.

DETTE ER HERMAN:

  • 100% resirkulert stål og aluminium
  • Flere produkter i én – produktet tilpasses enkelt etter behov
  • Utskiftbare komponenter – hver detalj i armaturen er utskiftbar
  • All emballasje består av resirkulert papirmateriale
  • EPD – miljøproduktdeklarasjon – er tilgjengelig og rapporterer produktets totale klimaavtrykk.

Kjøp hele pakken fra oss

Takket være Herman kan vi nå tilby deg ekstra trygghet ved å selge hele pakken med sensor og belysning. Når du kjøper alt fra oss tar vi ansvar for hele anlegget, og våre kunnskapsrike belysningseksperter er her for å hjelpe deg om nødvendig.

Eksempler på sensorer som passer til Herman

1403661 IS 3360 MX Highbay On/Off-relé 230V (åpne områder)
1403652 IS 345 MX Highbay On/Off-relé 230V (lagerganger)

1403663 IS 3360 MX Highbay DALI-2 APC Master (åpne områder)
1403654 IS 345 MX Highbay DALI-2 APC Master (lagerganger)

Läs mer om highbay