Det var hyggelig å se deg på Eliaden!

Takk for at du besøkte vår stand for å snakke om sensorer og belysning.

Hva er ditt neste steg? Kanskje du trenger å planlegge et større prosjekt eller ønsker tips om hvordan du kan spare mest mulig energi?

Ta kontakt med meg eller en av mine kolleger for videre hjelp. Vi tilbyr kostnadsfri støtte og utarbeider et tilbud basert på dine spesifikke behov for prosjektet ditt.

//Lars Petter, selger

Kontakt oss

Spørsmål om belysning?
Kontakt LARS PETTER BRUE

Ring 905 15 570

E-post: lars.petter.brue@khs-as.no

Spørsmål om belysning?
Kontakt LARS PETTER BRUE

Ring 905 15 570

E-post: lars.petter.brue@khs-as.no

Våre produkter

Downlight DL 200 sensor connect från Steinel

Belysning

I vårt sortiment av belysningsarmaturer finner du nøye utvalgte produkter som kjennetegnes av kvalitet, energieffektivitet, smakfull design og nyeste teknologi.

UTVALG BELYSNING

Sensorer

Vi tilbyr alle Steinels sensorteknologier for nærværs- og bevegelsesdetektorer. Fra enkle sensorer for hjemmemiljøer til avanserte multisensorer med KNX og DALI-systemer med Bluetooth mesh.

UTVALG SENSORER

Verktøy

Profesjonelle håndverktøy for håndverkere og industri. Leverandørene og produktene er nøye utvalgt med strenge krav til produktkvalitet, levetid og innovative løsninger.

UTVALG VERKTØY

Vi kan Dali!

Vi pleier å si «vet du ikke hvilken sensor du skal velge, velg Dali» for dette er virkelig en sensor med mange muligheter.

DALI Plus er en sensor som passer for klasserom, kontorlandskap og større lokaler. Den trenger bare en DALI-slynge ut til samtlige armaturer, noe som gir en enkel og kostnadseffektiv installasjon.

Du kan koble til opptil 64 armaturer, som alle automatisk tildeles en adresse. Det gir mulighet for å dele inn armaturene i tre forskjellige belysningsgrupper med individuell programmering av hver gruppe.

Les mer om DALI PLUS

Hjelp fra start til slutt

Vi hjelper deg med lysberegninger og energikalkulasjoner, utarbeider forslag til sensorløsninger, og tilbyr teknisk støtte ved driftsettelse. Våre spesialister går langt for å assistere deg.

FÅ HJELP FRA TEKNISK STØTTE